пʼятниця, 9 листопада 2018 р.

  Традиційно на початку листопада (05.11 – 09.11) в початкових класах Воловецького ЗЗСО І ІІІ   ст. пройшов тиждень української мовиЙого програма була цікавою та насиченою.
Перший день – учні 4-А класу (кл. кер. Сургучова О. І. ) представили поетичний вернісаж «Наше диво калинове».
Другий день –  виставка стіннівок. Газети вразили креативністю та  змістовним наповненням.
У цей же день відбувся конкурс на краще декламування поезій про мову. Учасники показали не тільки вміння виразно читати вірші, а й яскраву індивідуальність.
День третій. Для учнів 4 класів  проведено мовну вікторину «Знавці української мови», а для другокласників та третьокласниківконкурсно-розважальну гру «Наша мовакалинова». Вчитель 3 – А класу Барнич В. В.   провела відкритий урок з української мови  «Подорож мовознавчою країною».
Четвертий день – флешмоб «Пісня – душа мого народу». Кожен клас виконав українську пісню. Класні керівники третіх класів Барнич В. В., Лакатош О. В., Мисько М. М. провели виховний захід для третіх класів «Мова – ключ до серця»
Цього ж дня відбувся І етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. Завдання виконували 7 третьокласників та 9 учнів четвертих класів. Школярі продемонстрували хороші знання рідної мови. Переможці отримали грамоти.
П'ятий день - 9 листопада діти чекали з нетерпінням. В цей день відбувся флешмоб «Українська вишиванка» та підведення підсумків тижня. 
Тиждень став яскравою сторінкою в шкільному житті молодших учнів нашого навчального закладу.







 Виставка стіннівок



















Фрагменти відкритого уроку з української мови у 3 -А класі.
 Класний керівник Барнич В. В.














 Конкурс знавців української мови імені Петра Яцика

















Фрагменти спільного  виховного заходу 3-х класів (кл.кер. Барнич В. В., Лакатош О. В., Мисько М. М.) на тему: "Мова - ключ до серця" 









 Парад вишиванок














Немає коментарів:

Дописати коментар